(Video) Incendiu devastator la locuința unei bătrâne din Brădeanu. Casa a ars...

(Video) Incendiu devastator la locuința unei bătrâne din Brădeanu. Casa a ars COMPLET

Agoniseala de o viata a unei bătrâne de 75 de ani din localitatea buzoiana Bradeanu s-a dus pe apa sâmbetei în doar câteva minute, în urma unui puternic incendiu izbucnit duminica dupa amiaza la locuința acesteia.

789
0
DISTRIBUIȚI

Femeia locuia intr-o căsuță modestă, iar duminica la orele după amiezii a încercat sa-si fiarbă niște bulion la o soba din cărămida, aflată într-o anexa ce ținea loc de bucătărie. După ce a aprins focul femeia, s-a gândit sa se odihnească preț de câteva minute, fără a lasa focul din soba în grija cuiva. A fost de ajunsa însă ca o scânteie sa aprinda mai întâi tavanul, ca mai apoi focul sa se extindă cu repeziciune la întreaga locuință.

Din fericire bătrâna a fost trezita la timp de vâltoarea flăcărilor și doar printr-o minune a reușit sa mai iasă din casa teafără. Nu a putut sa ia cu ea decât o punga în care avea bănuții pe care ii strânsese pentru înmormântare.

In doar câteva minute flăcările au cuprins întreaga locuinta si pana la sosirea pompierilor de la ISU Buzău, sătenii au încercat sa stăpânească flăcările cum au putut. Din nefericire casa si bunurile din interiorul ei au ars complet, iar bătrâna a rămas acum fără niciun acoperiș deasupra capului.

O parte din sătenii din Bradeanu cu sprijinul bisericii vor încerca in zilele următoare sa doneze fiecare câte ceva pentru a veni in sprijinul bătrânei, greu încercate in urma acestui incendiu devastator.  Autoritățile locale vor sari si ele in ajutorul ei si la următoarea ședința de consiliu vor încerca sa-i acorde si un sprijin financiar de urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ