(Video) AVERTISMENT pentru șoferii care circulă pe Drumul Județean ce leagă municipiul...

(Video) AVERTISMENT pentru șoferii care circulă pe Drumul Județean ce leagă municipiul Buzău de Smeeni

1211
0
DISTRIBUIȚI

Nu cred ca exista șofer care a circulat cu mașina pe drumul județean ce leagă localitatea Smeeni de municipiul Buzău, care sa nu fi observat starea jalnica a asfaltului de aici. Nu mai vorbim de eventualele vorbe de duh, la adresa administratorului drumului, atunci când aceeași șoferi au călcat cu mașina in vreo groapa aflata aici. De fapt nu e o noutate absoluta, astfel de drumuri sunt cu zecile în Buzău și cu sutele in țara.

De câteva zile însa, au început intens lucrările de asfaltare pe DJ 203D intre Smeeni si Buzau.  

Pe acest sector de drum urmeaza sa se toarne un covor asfaltic, care sa speram că, cel putin câțiva ani nu le va mai da bătăi de cap șoferilor.

Totodata, in aceasta perioada șoferii care trec pe aici sunt rugați sa respecte întocmai indicatoarele rutiere temporare, cele care ii atenționează ca drumul este în lucru. De asemenea, nu trebuie sa ignore limitele de viteza de 50, respectiv 30 de km la ora, deoarece pana la finalizarea lucrărilor, pe anumite porțiuni din drum, asfaltul este decopertat și completat cu pietriș.

Aceste locuri nu sunt însa întotdeauna semnalizare corespunzător de cei de la drumuri, iar șoferii care nu cunosc drumul, mai ales pe timp de noapte pot avea probleme.

Așadar, ATENTIE SOFERI! Aveti grijă cum circulati in aceste saptamani pe drumul ce leaga Buzăul de Smeeni !  

LĂSAȚI UN MESAJ