(Video) Momentul emoționant în care doi polițiști buzoieni salvează un cățel căzut...

(Video) Momentul emoționant în care doi polițiști buzoieni salvează un cățel căzut într-o groapă

119
1
DISTRIBUIȚI

Clipul în care doi agenți de poliție împreuna cu un bărbat salvează viața unui cățeluș rămas captiv de zile bune într-o groapă, acoperită cu o placa groasă de beton, face înconjurul internetului.

Doi agenți de poliție din comuna buzoiană Costești au descoperit cățelul în timp ce se aflau în patrulare. Impresionați de gemetele acestuia, venite din zona unui bazin de irigații dezafectat, au mers sa vadă despre ce este vorba.

Patrupedul, căzuse de câteva zile într-o groapa adânca de aproape 2 metri, iar dacă oamenii legii nu l-ar fi auzit în aceste zile, cu siguranța și-ar fi pierdut viata.

Polițiștii au cerut ajutorul unui localnic care a scos la suprafață bietul animal. Flămând și însetat, acesta abia se mai putea ține pe picioare, însa nu a refuzat câteva felii de pâine și un os.

Oamenii legii i-au găsit repede și o familie adoptive, câinele ajungând la o fetiță din localitatea Costești, care imediat s-a atașat de el.

Momentul în care cățelul este salvat si apoi dat în grija femeii a fost filmat de unul dintre agenți, iar imaginile au fost încărcate pe net, filmulețul devenind în foarte scurt timp viral.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ