S-a dat zmeu în Smeeni, a lovit o femeie cu pumnul în...

S-a dat zmeu în Smeeni, a lovit o femeie cu pumnul în față, a furat o bicicletă, apoi a ajuns pe mâna poliției. Isprava unui tânăr din Ialomița

1942
0
DISTRIBUIȚI

O seara liniștita la un magazin din centrul localitatii Smeeni. Oamenii de aici își vedeau liniștiți de cursul vieții, pana când un tânăr de 20 de ani si-a făcut apariția brusc în fata magazinului, a pus mana pe o bicicleta si a încercat sa se facă nevăzut.

Ochiul ager al vânzătoarei din magazin l-a văzut si l-a întrebat ce dorește. Fără să răspundă, acesta i-a aplicat femeii un pumn in fata, mai ceva ca pe ringul de box, după care fugit cu bicicleta. Plina de sânge, femeia a intrat dezorientata in magazin, cerând ajutorul clienților.

Cei câțiva tineri care se aflau înauntru, au plecat în urmărirea atacatorului. L-au ajuns in apropierea blocurilor de locuințe din centrul localitatii, moment în care acesta a abandonat bicicleta, luând-o la fuga si pierzându-se în adâncul nopții.

Tinerii au recuperat bicicleta si i-au adus-o proprietarei. La scurt timp a fost alertata și politia prin Serviciul 112.

Pana la sosirea echipajului de poliție, doi tineri din Smeeni, auzind cele petrecute, au plecat cu un autoturism in căutarea individului. Nu mare a fost surpriza ca la 10 minute sa il și găsească, undeva la marginea localitatii, făcând cu mana la ocazie.

Tânărul a spus ca se numește Manole Tudor, ar fi originar dintr-o localitate din județul Ialomița, era in Smeeni in trecere, venind de la o stână dintr-o localitate învecinata, acolo unde se certase cu ciobanii pentru ca nu fusese plătit pentru muncile prestate. Încerca sa ajungă in satul Albești în căutarea unui loc de munca la o alta stana. In periplul sau haotic prin localitate, s-a gândit ca ar fi mai ușor sa ajungă la destinație cu o bicicleta, pe care ar fi putut-o lua simplu (credea el) de la magazinul cu pricina.

In așteptarea polițiștilor, tânărul a fost dus la primăria din Smeeni, acolo unde a recunoscut ca a încercat sa fure bicicleta si ca a lovit vânzătoarea.

Polițiștii l-au preluat imediat si l-au dus la sediul Secției de politie din Smeeni, pentru declarații si stabilirea exacta a împrejurărilor producerii evenimentelor.

Deși regreta cele făcute si in funcție de gravitatea faptelor sale tânărul isi risca acum libertatea. Pentru ce? Pentru tâlhărie și vătămare corporală.

LĂSAȚI UN MESAJ