Nu mai putin de 3 accidente, in care au fost implicați căruțași, au avut loc in apropiere de Smeeni în aceste zile. Doua dintre ele s-au petrecut pe DN2C, iar unul pe DJ 203D, (vezi video mai jos)  in apropiere de Fântâna Tămăduitoare.

Cel mai recent însă a avut loc marți seară, intre Caltuna si Pogoanele, pe DN2C in dreptul lizierei de salcâmi unde mare parte din agricultorii din Pogoanele își vând pepenii.

Din informațiile primite de la martorii care au trecut pe acolo, o căruță semnalizată necorespunzător pe timp de noapte a fost ruptă in două de un autoturism, al cărui șofer a fost rănit, fiind necesară transportarea sa de către o Ambulanta la spital.

In momentul impactului atât căruța cât și autoturismul se îndreptau către Pogoanele. Din păcate șoferul a fost rănit, însa căruțașul a scăpat din accident doar cu o sperietură zdravăna.

Pagube au suferit și câțiva vânzătorii de pepeni din Pogoanele, care s-au trezit cu căruța peste grămada de pepeni expuși la vânzare, multi dintre aceștia fiind aruncați pe asfalt.

Polițiștii sosiți la fata locului investighează cauzele producerii evenimentului rutier, deschizând și un dosar penal în acest sens.

Deși circulația căruțelor este interzisa pe Drumurile Naționale, amenzile polițiștilor se pare ca nu-i sperie pe căruțași, care se încăpățânează sa circule cu aceste atelaje, mai ales după lăsarea întunericului, atunci când, din păcate au loc asemenea evenimente nefericite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.