Momente pline de emoție si de amintiri frumoase au avut loc duminică după amiaza, pe terenul de fotbal din centrul localității Smeeni. (video mai jos)

Imediat după meciul de fotbal dintre Recolta Smeeni si Progresul Beceni, al doilea meci de baraj pentru intrarea in Liga a IV-a, încheiat cu victoria echipei din Smeeni (2-1), a avut loc premierea fostelor glorii ale echipei Recolta Smeeni.

Mai exact Asociația Județeana de Fotbal Buzău, ca semn de recunoștința pentru CONTRIBUTIA REMARCABILA ADUSĂ DEZVOLTARII FOTBALULUI JUDETEAN PRIN PROMOVAREA CU PERFORMANTA SI PROFESIONALISM A VALORILOR SPORTULUI ROMANESC,  a înmânat diplome si medalii foștilor jucători care au activat  pentru echipa de fotbal a comunei Smeeni, de-a lungul ultimilor 5 decenii.

Aliniați la centrul terenului de fotbal, cei mai buni jucători din Smeeni au fost premiați pentru performanta lor de către secretarul general al AJF Buzău, d-l Florentin Popescu. La acest moment a participat si primarul comunei Smeeni, d-l Andrei Ion, care a felicitat la rându-i fostele glorii ale echipei.

Au fost premiați si o parte dintre veteranii din Smeeni, care astăzi mai sunt in viața, ei fiind cei care au pus bazele primei echipe de fotbal a comunei, în anii 60.

Echipa Recolta Smeeni se afla acum la al treilea meci de baraj, pentru promovarea in Liga a IV-a de fotbal. După ce a terminat campionatul pe locul al doilea in Liga V, susține 3 meciuri de baraj pentru promovarea într-o-o liga superioară. Doua dintre aceste meciuri au fost castigate de Smeeni. Al treilea meci urmează sa aibă loc săptămânile viitoare.

Recolta Smeeni a câștigat toate meciurile pe care le-a avut in acest an pe terenul propriu.

Succes jucătorilor. Hai, Smeeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.