Acasă Sport Iubitorii de sport și mișcare din Smeeni sunt așteptați în Clubul Bicicliștilor....

Iubitorii de sport și mișcare din Smeeni sunt așteptați în Clubul Bicicliștilor. Iată condițiile

De cateva zile, in fiecare seara in apropiere de apusul soarelui, prin Smeeni, de-a lungul Drumului National 2C,  pot fi vazuti câțiva cetățeni care pedalează de zor. La prima vedere nimic iesit din comun, ca doar ce, nu mai merge lumea cu bicicleta prin sat?

778
0

E bine cei pe care i-ați văzut pedalând seara de seara de circa doua săptămâni sunt simpli locuitori ai Smeeni-ului, care nu vor altceva decât sa facă mișcare. Mișcarea înseamnă sănătate, iar sănătatea este menținuta și prin intermediul sportului.

Inițiativa aparține d-lui profesor de Educație fizica si Sport, de la Școala Gimnaziala Smeeni, Dicianu Nicu care, din dorința de a-si menține forma fizica, s-a hotărât ca seara de seara se realizeze singur un traseu cu bicicleta de cel putin 15 km, pe ruta Smeeni-Moisica, din nou Smeeni, satul Bălaia, iarăși Smeeni, cu oprire la stația Peco de la Sălcioara.

Inițiativa a fost foarte apreciata de posesorii de biciclete din Smeeni, mai ales de către patronul Vulcanizării din centrul localitatii, un împătimit al mersului pe bicicletă. Acesta și-a mobilizat si o parte din familie si din prieteni si iata ca, acum prin localitate, seară de seară pot fi văzuți circa 6 persoane (deocamdată) pedalând de zor.

Acum, inițiatorul acestei acțiuni de menținere a sănătății fizice, vrea sa strângă cât mai multi membri pe care sa-i reunească într-un Club al Bicicliștilor din Smeeni. Ideea i-a surâs si primarului din localitate, d-lui Andrei Ion, care a promis ca își va achiziționa o bicicleta, si poate va participa si dumnealui la astfel de acțiuni sportive.

Așadar, dacă sunteți din Smeeni, aveți cel putin 18 ani, o bicicleta (dacă nu aveți,  găsiți la Vulcanizarea din centrul Smeeni-ului pe alese si la preturi foarte bune) si dorința de a face mișcare seara de seara, sunteți așteptați in Clubul Bicicliștilor din Smeeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here