Acasă Administratie (Video) Sport și mișcare în parcul din Smeeni. Aici va așteaptă 6...

(Video) Sport și mișcare în parcul din Smeeni. Aici va așteaptă 6 aparate de FITNESS noi și moderne

Surpriza pentru locuitorii comunei Smeeni, cu câteva zile înaintea startului Campaniei Electorale pentru Alegerile Locale.  Imediat după PASTE, pe 3 mai Primăria a montat printre leagăne si tobogane si aparate de fitness, pentru cei care vor sa îmbine petrecerea timpului liber si cu putina mișcare.

1000
0

Așadar, începând de marți 3 mai 2016, amatorii de sport si mișcare în aer liber, dar si cei care vor sa scape de kilogramele în plus acumulate în aceste zile de sărbătoare, au la dispoziție 6 aparate de FITNESS noi si moderne, pe care le pot încerca GRATIS în parcul din centrul localității.

Rămâne de vazut acum cat vor rezista acestea in această locație, mai ales ca se știe foarte bine ca în ultimii ani, ceea ce s-a realizat în parcul din Smeeni, tobogane, leagăne, sistem de irigare sau fantana arteziana, au fost distruse de unii locuitori, iar nepăsarea autorităților locale a făcut ca acestea sa se deterioreze pe an ce trece.

Tragem cu toții speranța ca, odată cu noile investiții din parcul din Smeeni, interesul celor care gospodăresc acest loc sa fie mai mare, iar cei cărora le place sa distrugă sa fie trași la răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here