Zăpada așternuta în aceste zile peste mare parte din Romania și în special în localitatea buzoiana Smeeni, a dat peste cap transportul in comun, oamenii nemaiputând merge la serviciu.

Trei cetățeni din localitate s-au gândit sa scoată bani din zăpada proaspăt așternută. S-au hotărât sa facă oameni de zăpada ECO, din omăt natural.

Ideea le-a venit după ce zilele trecute au făcut împreună un om de zăpada in centrul localități. Văzând ca, de când omul de zăpada a fost scos la expoziție exact în buricul târgului și toți cei care treceau pe aici se opreau și se fotografiau cu “opera de arta” construita din zăpadă, unul dintre tineri a postat în aceste zile pe OLX ca vinde oameni de zăpada.

S-a hotărât sa realizeze oameni de zăpada moderni și occidentali, pe care sa-i livreze la domiciliul clienților interesați. Asigură și transportul lor gratuit, în limita a 20 de kilometri. Cei care doresc sa achiziționeze oameni de zăpada peste aceasta limita vor trebui sa scoată din buzunare în plus 2 lei pe kilometru.

Vand om de zapada fabricatie 2017
-dotari…
-matura din paie ecologice,facuta de nea Gica
-palarie din plastic made in china
-nasturi din plastic diferite culori
-nas ecologic din ciocan porumb, din cultura furata in 2016
-fular impermeabil aluminiu
Tin sa mentionez ca are si pedigree, accept si schimburi ..rog si ofer seriozitate..

Prețul unui om de zăpada este de 150 de lei (TVA inclus).

In doar câteva minute de la postarea anunțului pe OLX, deja zeci de români s-au arătat interesați de achiziționarea de oameni de zăpada pentru copiii lor. Multi spun ca nu au timp sa-si facă singuri oameni de zăpada si prefera sa-i cumpere deja gata făcuți.

Iata ca aceasta afacere, chiar dacă este una inedita pentru multi, prinde roade, mai ales in zona Băraganuui buzoian, greu încercata în aceste zile de intemperii.

ATENȚIE! Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.