Ingrijorarea părinților din localitatea Smeeni, dar si din localitățile învecinate, pentru sănătatea copiilor lor este o realitate constantă. De la cele mai mici simptome până la afecțiuni mai serioase, orice semn de boală la un copil poate fi cauza unei neliniști profunde. Înțelegând această preocupare și importanța acordată sănătății copiilor, Spitalul de Boli Cronice Smeeni vine cu o veste ce va aduce alinare în inimile multor părinți din comunitatea noastră.

Începând cu luna aprilie 2024, Spitalul de Boli Cronice Smeeni anunță cu bucurie și entuziasm redeschiderea Cabinetului de Pediatrie, o necesitate vitală pentru comunitatea locală. După ani de așteptare și de deplasări în municipiul Buzău pentru servicii medicale de specialitate destinate copiilor, această veste aduce un zâmbet de mulțumire pe chipurile multor părinți și copii din Smeeni și împrejurimi.

Cu o abordare axată pe importanța sănătății copiilor și pe necesitatea accesului la servicii medicale de calitate în apropierea locuinței lor, Spitalul de Boli Cronice Smeeni a făcut posibilă această inițiativă prin aducerea în echipă a domnișoarei Doctor Mirela Dan, Medic Specialist Pediatru.

„Sănătatea copilului este extrem de importantă! Nu îi afectează doar starea prezentă, ci și viitorul”, subliniază reprezentanții spitalului într-un mesaj recent, postat pe Pagina oficiala de Facebook a Instituției. Înțelegând această necesitate imperioasă, Cabinetul de Pediatrie reînființat va oferi consultații și tratamente adecvate pentru cei mici, într-un mediu prietenos și empatic.

Una dintre cele mai mari preocupări pentru părinți atunci când vine vorba de îngrijirea copiilor este accesul la servicii medicale de calitate și, de multe ori, acest acces poate fi restricționat de distanța geografică și de lipsa de resurse. Redeschiderea Cabinetului de Pediatrie la Spitalul de Boli Cronice Smeeni vine să remedieze această problemă, oferind părinților și copiilor posibilitatea de a beneficia de îngrijire medicală specializată în apropierea casei lor.

În plus, cabinetul este în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Buzău, iar consultațiile și controalele pentru pacienții asigurați se acordă gratuit, în limita contractului. Această abordare asigură accesibilitatea serviciilor medicale pentru toți copiii din comunitatea noastră.

Echipa medicală dedicată, alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniu, se angajează să ofere cele mai actuale tratamente și proceduri medicale, adaptate nevoilor fiecărui copil în parte. Într-un mediu plăcut și prietenos, copiii vor fi tratați cu atenție și empatie, asigurându-se că fiecare pas în procesul de îngrijire medicală este însoțit de sprijin și încurajare.

Redeschiderea Cabinetului de Pediatrie în Spitalul de Boli Cronice Smeeni reprezintă o veste bună pentru întreaga comunitate, un pas semnificativ către îmbunătățirea accesului la îngrijire medicală de calitate pentru copiii noștri.

Pe lângă beneficiile directe pentru copii și părinți, redeschiderea acestui cabinet aduce și un beneficiu indirect esențial. Cabinetele medicilor de familie de pe raza comunei Smeeni erau uneori supra-aglomerate, în special în sezonul rece, când afecțiunile respiratorii sunt mai frecvente. Vestea redeschiderii Cabinetului de Pediatrie vine ca o gură de oxigen pentru aceste cabinete, reducând presiunea și oferind o alternativă adecvată pentru îngrijirea copiilor în nevoie de asistență medicală specializată.

Pentru programări și informații suplimentare, părinții sunt îndrumați să contacteze spitalul la numărul de telefon: 0783 020 330 (ambulatoriu și spitalizare de zi Pediatrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.