Acasă Evenimente Diverse Privește cu atenție mașina din clipul video! S-a întâmplat în Sălcioara, la...

Privește cu atenție mașina din clipul video! S-a întâmplat în Sălcioara, la Smeeni!

6049
0

O zi obișnuita de duminica se putea transforma într-o adevărata tragedie. ATENTIE mare șoferi in curba de la SĂLCIOARA de Smeeni.

Camera de bord a unui șofer a surprins momentul (vezi video mai jos) in care un autoturism marca BMW, a intrat in derapaj la intrarea intr-o curba din Sălcioara Smeeni si, poate norocul sau divinitatea a făcut ca șoferul sa nu scape controlul direcției si sa lovească o femeie care mergea pe bicicleta.

Viteza cu care soferul BMW-ului a intrat in curba din interiorul localitatii, mai mult ca sigur se apropia de o valoare cu trei cifre.

Daca cel care a filmat cu camera de bord se grăbea cu 10 secunde mai mult, cu siguranța deznodământul ar fi fost altul pentru ambii șoferi.

De remarcat si reacția femeii de pe parte stânga, care a coborât de pe bicicleta si s-a închinat de câteva ori, mulțumind lui Dumnezeu ca a scăpat teafăra.

Curba respectiva a mai fost scena unui eveniment rutier, in urma cu câteva luni, (vezi aici despre ce a fost vorba )atunci când un tânăr șofer începător, care, coincidenta sau nu, conducea tot un BMW a pierdut controlul volanului si s-a izbit intr-un gard, făcând-si bolidul zob. Vezi mai jos detaliile

Citește si  Am zis că-i cutremur! (Video)Reacția de moment a unui cetățean din Smeeni care s-a trezit cu un BMW în gardul casei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here