Un eveniment rutier soldat cu rănirea ușoara a unei femei din localitatea Brădeanu, a avut loc joi după amiaza pe Drumul Județean 203D, ce leagă localitatea Smeeni de Brădeanu.

Un autoturism Skoda Fabia, la volanul căreia se afla o femeie de aproximativ 40 de ani, s-a răsturnat într-un canal aflat pe marginea șoselei. Femeia se deplasa din direcția Brădeanu către Smeeni, moment în care ar fi pierdut controlul direcției, încercând sa evite o groapa aflata pe acest sector de drum.

Aflata la câțiva kilometrii distanta de ieșirea din localitate, viteza cu care circula femeia a fost una care a făcut ca autoturismul sa zboare pur și simplu câțiva zeci de metri in direcția opusa sensului de mers, oprindu-se pe malul unui canal.

Aflata singura în mașina, din fericire femeia a scăpat doar cu câteva răni ușoare, fiind salvata de centura si de airbag-urile mașinii. Martora la întreaga scena a fost consateancă a șoferiței, aflata in alt autoturism. Aceasta a fost cea care a sărit in ajutorul femeii scoțând-o din mașina si tot ea a anunțat autoritățile despre accident.

Șoferița a fost transportata de un echipaj al AMBULANTEI, la Unitatea de primiri Urgente a Spitalului Județean Buzău pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar polițiștii Secției 13 de Politie rurala Smeeni, au început cercetările pentru a stabili exact împrejurările in care a avut loc evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.