Ghinion pentru un tânăr șofer din Buzău, care s-a răsturnat cu camionul incarcat cu nisip si pietriș intre satele Albești si Calțuna, pe raza comunei buzoiene Smeeni.

Potrivit declarațiilor șoferului evenimentul rutier s-a produs după ce în fata sa ar fi frânat brusc o autoutilitara IVECO de culoare neagră, cu numere de Ialomita, care la scurt timp s-a făcut nevăzută.

In încercarea de a evita un eventual impact cu autovehiculul din fata sa, tânărul șofer a trebui sa tragă mult dreapta de volan, însă nu a mai putut stăpâni camionul, care s-a răsturnat într-un lan de grâu, pe marginea Drumului National 2C, în direcția către Pogoanele. 

Din fericire șoferul camionului nu s-a ales decât cu o sperietură pe cinste, însa toată încărcătura aflata în remorcă, aproape 10 tone de nisip și pietriș a ajuns pe camp.

Pentru ca exista riscul ca autocamionul sa aibă scurgeri de combustibil, au fost alertați pompierii de la ISU Buzău, care au sosit în scurt timp la fata locului. Din fericire eu nu au făcut altceva decât sa constate cele întâmplate și sa verifice dacă bateria camionului a fost decuplată.

Alături de cei de la ISU, un echipaj de politie a urmărit ca circulația pe DN2C sa se desfășoare în condiții de siguranța, nefiind necesar ca traficul rutier în zona sa fie oprit.

Cercetările au fost preluate de polițiștii din Smeeni, care urmează sa stabilească exact cauzele producerii evenimentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.