Un șofer aflat în trafic joi, 8 septembrie, in jurul orelor 10:30, pe soseaua care leagă Buzăul de Smeeni (203D), a surprins cu o cameră de bord (vezi video mai jos) camionul care a scapat o parte din incarcatura cu resturi metalice, care a spart cauciucurile a zeci de soferi care au avut ghinionul sa se afle in spatele lui.

Pe imaginile surprinse de camera de bord se observa doua autotrenuri, unul rosu iar celalat albastru care trec pe langa acest sofer. La prima vedere nimic iesit din comun, insa dupa ce cele doua camioanele trec pe langa soferul care a filmat momentul, se observă clar incarcatura de șpan proaspăt cazută pe asfalt. Cel mai probabil a cazut din tirul albastru.

Evenimentul s-a petrecut joi dimneată  pe drumul județean 203D, arteră care leagă zona industrială a orașului Buzău de drumul național 2C. Camionul cu deșeuri a plecat de la o firmă de reciclare din zonă și se îndrepta spre Slobozia.

La cativa km departare, după ce a părăsit curtea reciclatorului, din camion au început să curgă mii de bucăți de tablă mărunțită și așchii metalice care s-au împrăștiat pe carosabil pe o lungime de câțiva kilometri.

 

Cei care au mers în spatele camionului au avut cel mai mare ghinion. Ei au fost nevoiți apoi să meargă de urgență la vulcanizare. Șoferii au sunat la 112, iar la scurt timp poliția a blocat drumul pentru a evita producerea unor accidente grave.

Șoferii care au suferit daune au sunat la 112, iar polițiștii au trecut la identificarea șoferului vinovat. Drumariilor le-a luat o oră să curețe carosabilul, perioadă în care echipaje de poliție au deviat traficul.

Pentru a-și putea recupera daunele, polițiștii fac apel la toți șoferii păgubiți să se adreseze secției de Poliție Rurală din zona respectivă. Între timp, șoferul vinovat a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din județul Ilfov. Acesta va primi o sancțiune pentru neasigurarea corespunzătoare a mărfii pe durata transportului.

Vezi mai multe aici 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.