1 mai cu Ghinion pentru un tânăr de 20 de ani din Smeeni. Acesta se afla la volanul unui autoturism Opel, se îndrepta luni după amiaza din direcția Smeeni, catre Maxenu pe DJ203D, când in dreptul Fântânei Tămăduitoare de la Smeeni i-a apărut in fata mașinii brusc un câine.

Șoferul  a încercat sa-l evite, moment în care a pierdut controlul direcției, mașina s-a răsturnat în aer de 3 ori ajungând în afara parții carosabile.

La scurt timp un alt șofer care se afla în trafic a oprit, si a sărit in ajutorul tânărului, care rămăsese captiv în interiorul autoturismului, ce a fost distrus complet.

Din fericire șoferul se afla singur in autoturism iar rănile suferite nu i-au pus viata in pericol. De altfel un echipaj de la Ambulanta l-a preluat si l-a transportat la Spitalul Județean Buzău, pentru investigații amănunțite, având în vedere ca acesta acuza dureri în zona coloanei vertebrale.

Circulația in zona s-a desfășurat cu dificultate pret de câteva ore bune, timp in care politistii Secției 13 de Politie Smeeni au efectuat cercetări pentru stabilirea exacta a împrejurărilor in care a avut loc evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.