Acasă Din comuna Ce probleme a creat poleiul la Smeeni? (VIDEO)

Ce probleme a creat poleiul la Smeeni? (VIDEO)

1722
0

Iarna nu-i ca vara! Celebra replica au rostit-o multi astăzi în gând, când au ieșit din case.

Dupa ce toată noaptea a plouat si s-a depus polei, astăzi de dimineața toți cei care au ieșit din case au fost întâmpinați afara de adevărate patinoare.

La Smeeni, cei mai afectați de condițiile meteo au fost navetiștii. Fie ca trebuiau sa meargă sau sa se întoarcă de la serviciu, nu au putut-o face, deoarece drumurile care făceau legătura cu Smeeni-ul au fost închise noaptea trecută.

La primele ore ale dimineții polițiștii opreau orice mașina care pleca sau venea către Smeeni. Abia după orele 11:00, dupa ce utilajele celor de la Drumuri au aruncat cu sare pe asfalt, li s-a permis șoferilor sa se deplaseze atât pe DN2C, cât si pe DJ203D.

Pe lângă problemele cauzate in trafic, poleiul a oprit si curentul electric. Începând cu orele 10:00 preț de câteva ore bune in Smeeni, doar cine avea generator sau panouri fotovoltaice se bucura de curent.

Afectați au fost in primul rând cei care aveau centrale termice pe lemne, aceștia fiind nevoiți sa stea în frig pana la remedierea problemelor cu electricitatea.

Datorita lor….

Datorita lor, in data de 25.01.2019, dupa ora 15:30 locuitorii din Smeeni au inceput sa se uite la televizor, sa se incalzeasca, sa foloseasca internetul .. sa…. … sa……. .Mi-au spus sa va zic ca, chiar daca instalatia electrica ce alimenteaza comuna este veche de peste 50 de ani, inca rezista la conditiile meteo vitrege din aceasta parte a Baraganului.

Publicată de Smeeni pe Vineri, 25 ianuarie 2019

Meteorologii nu au vesti bune nici pentru următoarea noapte, când iar se anunță polei în aceasta parte a Bărăganului.

Problemele create de Polei la Smeeni

Detalii aici >>> https://smeeni.com/2019/01/25/ce-probleme-a-creat-poleiul-la-smeeni-video/

Publicată de Smeeni pe Vineri, 25 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here