Acasă Evenimente EXCLUSIV! Moarte cumplită la nuntă. O tânără de 18 ani și-a pierdut...

EXCLUSIV! Moarte cumplită la nuntă. O tânără de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea cu o prietenă la o nuntă, de unde furase mireasa

9789
0

Tragedie in familia unei fete de 18 ani din localitatea Glodeau Siliștea. Tânăra si-a pierdut viata in timp ce se întorcea la o nunta, împreuna cu mai multi prieteni. Totul s-a petrecut la ieșire din satul Smârdan, comuna Bradeanu, pe Drumul Comunal 102 I, către Cârligul Mic.

Tinerii se întorceau la o nunta, la Hanul lui Ovidiu de la discoteca din satul Smârdan, acolo unde au petrecut preț de câteva minute împreuna  cu mireasa.

Florentina Cristina Stoica se afla la volanul unui autoturism marca Opel, iar pe scaunul din dreapta se afla o prietena de-a ei in vârsta de 19 ani. La ieșire din satul Smârdan, imediat ce drumul asfaltat s-a terminat, tânăra a apăsat pedala de accelerație prea tare, cu gândul sa nu rămână in urma convoiului, mireasa si cu ceilalți nuntași având in fata un avans considerabil.

Deși fusese sfatuita cu câteva minute in urma de prieteni sa nu conducă cu viteza, Florentina, care tocmai isi luase permisul de conducere de 2 luni, nu a minut cont de asta, a pierdut controlul mașinii, a lovit un plop de pe marginea drumului si s-a răsturnat cu mașina de câteva ori pe un drumul de piatra.

Impactul a fost foarte puternic, iar rănile suferite i-au curmat viata. Prietena ei, a fost mai norocoasa, fiind scoasa in viata din mașina de un alt nuntaș.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor, primii fiind cei de la Serviciul Județean de Ambulanta, urmați si de un echipaj de descarcerare de la ISU Buzău.

Tanara de care a supravietuit accidentului a suferit rani destul de grave la un picior fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau.

Polițiștii și un procuror criminalist au început cercetările, urmând a stabilii cauzele producerii evenimentului rutier.

ATENȚIE! Vă avertizăm ca urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here