Un accident soldat cu rănirea grava a trei persoane a avut loc in miez de noapte intre Smeeni si Bradeanu, pe Dj 203D.

Doua carute au fost spulberate de un autoturism BMW, înmatriculat in strainatate. Căruțele erau pline cu cartofi si circulau din direcția Smeeni catre Bradeanu, moment in care din sens opus a intrat in plin in ele autoturismul, la volanul careia se afla o femeie.

In urma impactul destul de puternic, doi pasageri aflați in convoiul de căruțe, au fost răniți grav, la fata locului fiind trimise mai multe echipaje de la AMBULANTA. De asemenea si șoferița a suferit răni grave, aceasta acuzând dureri puternice în zona pieptului. Toti trei au fost tranmsportati la spitalul Județean Buzău.

In autoturism se afla si soțul șoferiței care din fericire a scăpat fara nicio rana, acesta declarând ca din sens opus au fost orbiți de un alt autoturism, iar căruțele nu erau semnalizate corespunzător cu lumini din fata. In plus, convoiul de căruțe circula prea aproape de axul drumului, motiv pentru care conducătoarea auto nu a mai putut evita impactul. Dupa ce a lovit convoiul de căruțe autoturismul s-a oprit într-un șanț de pe marginea carosabilului.

In replica, unul dintre căruțași a spus ca atelajele au fost semnalizate din fata si din spate cu lanterne si ca autoturismul a intrat în plin in ei, având si viteza.

In zona circulația s-a desfășurat cu dificultate preț de o ora, pe timpul desfășurării cercetării polițiștilor, care urmează sa stabilească exact  cauzele producerii evenimentului rutier.

In cauza va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.