Într-o perioadă în care credința este mai importantă ca niciodată, mai mulți români se îndreaptă către locurile sfinte, unde se simt mai aproape de divinitate. Un astfel de loc este Fântâna Tămăduitoare din Smeeni, o fântână despre care se spune că are puteri tămăduitoare și care atrage tot mai mulți credincioși.

Fântâna Tămăduitoare din Smeeni a devenit cunoscută în ultima perioadă, datorită numeroaselor articole de presă care au fost scrise despre ea. (la finalul articolului vedeti o parte din aceste artticole care au umplut internetul, iar mii de romani le-au distribuit in ultima lună pe retelele de socializare)  Aceste articole au adus la suprafață povestea acestei fântâni și a bisericii construite în apropierea sa.

Inițial, aici a fost construit un așezământ monahal, însă acesta nu a mai avut loc. Cu toate acestea, Fântâna Tămăduitoare a rămas un loc de pelerinaj pentru mulți credincioși, care vin aici să se roage și să ia apa tămăduitoare.

După cum se știe, biserica de aici se deschide o singură dată pe an, de Izvorul Tămăduirii, dar acest lucru nu îi oprește pe credincioși să vină aici în restul anului. Cu toate acestea, biserica necesită reparații, deoarece nu a fost investit niciun ban în ea de la construirea sa în anii ’90.

Recent, fenomenul pelerinajului la Fântâna Tămăduitoare din Smeeni a început să ia amploare, odată cu apariția articolelor despre această fântână în mediul online. Credincioșii vin aici să se roage și să ia apa tămăduitoare, iar unii chiar vor să organizeze pelerinaje în zonă.

Pentru mulți români, Fântâna Tămăduitoare din Smeeni este un loc deosebit, în care credința și speranța se îmbină într-un mod special. Acești credincioși vin aici să se roage și să se simtă mai aproape de divinitate, iar apa tămăduitoare pe care o pot lua de la fântână este considerată un dar de la Dumnezeu.

Cu toate acestea, Fântâna Tămăduitoare din Smeeni are nevoie de investiții pentru a putea fi menținută în condiții optime. Este important ca autoritățile să ia măsuri pentru a proteja această fântână și biserica din apropierea sa, astfel încât acestea să poată fi vizitate și apreciate de cât mai mulți români.

Iata articolele despre aceasta fantana, aparute in utima vreme in mediul online:

https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/fantana-vindeca-orice-boala-smeeni-buzau-670013.html

https://www.capital.ro/minunea-cutremuratoare-care-a-avut-loc-in-romania-toti-credinciosii-au-cazut-in-genunchi.html

Adevărul despre Fântâna Tămăduirii care VINDECĂ orice boală. Se află în România și are puteri miraculoase, mai ales asupra celor bolnavi

https://adevarul.ro/stiri-locale/buzau/video-s-a-modernizat-fantana-tamaduirii-din-1857137.html

„Fântâna Tămăduirii”, leac pentru orice boală. Mulți români merg anual pentru a se vindeca de boli grave

https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/adevarul-despre-fantana-tamaduirii-care-vindeca-orice-boala-se-afla-in-romania-si-are-puteri-miraculoase_6416fd830d6a2c718f363203

https://a1.ro/news/inedit/oamenii-sustin-ca-exista-o-fantana-in-romania-care-te-vindeca-de-toate-bolile-cum-ajungi-la-locul-cu-puteri-miraculoase-id1091309.html

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.