Un boom sonic puternic a zguduit luni seara, in jurul orelor 21 si 16 minute, imprejurimile județelor Buzău și Brăila, provocând panică printre mii de locuitori. Zgomotul puternic s-a auzit într-atât de intens, încât a provocat un sentiment de neliniște și frică printre oameni.

Animalele, în special câinii, au fost puternic speriați de explozia sonoră, încercând să se adapostească cât mai repede.

Momentul exploziei a fost înregistrat de o cameră de supraveghere dintr-o gospodărie din Smeeni, captând clar bubuitura puternică. Pe imagini se observă și cum câinii aleargă imediat către cuștile lor pentru a se adăposti.

Pe Facebook, numeroase reacții și întrebări au apărut în legătură cu acest incident, printre internauti circuland tot felul de ipoteze alarmiste.

Unda de șoc a produs vibrații care au zguduit geamurile mai multor case din Smeeni.

Potrivit unor surse neoficiale din cadrul Armatei, preluate  de mai multe publicatii buzoine, se spune că un avion de vânătoare care survola zona Surdila Greci, din județul Brăila, ar fi depășit bariera sunetului. Această presupunere aduce o posibilă explicație pentru zgomotul puternic auzit în acele județe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.