Acasă Evenimente Diverse Iată de ce, de Ziua Unirii, autobuzele TransBus nu au circulat în...

Iată de ce, de Ziua Unirii, autobuzele TransBus nu au circulat în două sate din comuna Smeeni

973
0

Vremea din ultimele 24 de ore a creat numeroase probleme in Buzău, dar și în localitatea Smeeni. Poleiul care s-a așternut pe șosele a dat bătăi de cap atât șoferilor, cât si pietonilor.

Principala problema, discutata aprins astăzi, mai ales pe rețelele de socializare a fost de ce nu circula autobuzele TransBus si prin satele Udați si Lucieni. De altfel, autobuzele au circulat astăzi după un program normal al unei zile de sâmbăta, însa nu au intrat deloc în satele amintite mai sus.

Răspunsul reprezentanților companiei de transport a fost ca stratul de gheata de pe șoselele care fac legătura cu aceste 2 sate este prea periculos și niciun șofer de pe autobuzele traseului 14, nu dorește sa intre aici, deoarece risca sa pună viața călătorilor în pericol.

Autoritățile locale din Smeeni, în administrarea cărora se afla cele două drumuri comunale, au împrăștiat materiale antiderapante, încă de la primele ore ale dimineții, însa acest lucru nu a fost de ajuns sa-i determine pe șoferii TransBus sa intre cu autobuzele în cele doua sate.

Primarul Smeeni-ului, Ion Andrei ne-a declarat ca începând de mâine, de la primele ore ale dimineții, va acționa cu utilajele aflate in dotare la primărie, astfel încât drumurile comunale si cele sătești sa poată fi practicabile atât de șoferi, cât si de pietoni.

Strat gros de polei pe șoselele din smeeni

De ce nu au circulat autobuzele TransBus, de ZIua Unirii in doua sate din comuna Smeeni

Publicată de Smeeni pe Joi, 24 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here