Primul, la volanul unui Cielo roșu se deplasa regulamentar din direcția Maxenu-Smeeni, celalalt avea grijă de un card de gâște pe marginea unui șant, la intrare în localitate Smeeni, în dreptul unei stații de alimentare cu carburanți.

La un momentdat, câteva gâște au părăsit cardul trecând pe partea cealaltă a șoselei. Bătrânul care le avea in grija, a încercat sa le protejeze de mașini, insa a uitat sa se mai asigure la traversarea șoselei, fiind lovit in plin de autoturismul Cielo.

Din fericire, bătrânul a supraviețuit impactului însă s-a ales cu o fractura la un picior, fiind necesara intervenția unui echipaj al Ambulantei, care l-a transportat la Spitalul Județean Buzau pentru îngrijiri medicale.

Deși la prima vedere vinovat de producerea accidentului se face bătrânul care nu s-a asigurat la traversarea șoselei, polițiștii rutieri sosiți la fata locului, i-au întocmit șoferului autoturismului Cielo, dosar penal pentru vătămare corporala, i-au reținut permisul de conducere, iar acum, având in vedere si vârsta sa înaintată, va trebui sa fie supus si unei expertize medicale, prin care sa dovedească dacă mai are abilitați de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.