Ploile necontenite din ultimele zile de după Paste au provocat multe neplăceri unor locuitori de pe o stradă de la marginea satului Albești-Smeeni. Cei care vor sa iasă de prin gospodarii sunt nevoiți să apeleze la celebrele cizme de cauciuc, care in acest caz trebuie să fie nelipsite din dotarea multor familii de aici.

Imaginile video au fost surprinse de o tânără din Albești, care s-a săturat ca de fiecare dată când plouă mai mult sa ajungă la serviciu plină de noroi. Aceasta a aflat ca de curând a început procesul de asfaltare a unor străzi din Smeeni si, profitând de acest lucru,  s-a întrebat dacă nu cumva autoritățile au in plan ceva si cu strada unde locuiește ea. Strada se află undeva la marginea satului Albești, in apropiere de biserică si a fost de fiecare dată neglijată de autorități, in sensul ca aici niciodată nu s-a adus pietriș sau balast de ajuns.

Desigur, in acest caz nu poate fi vorba nicidecum de o eventuală asfaltare, însa locuitorii de aici işi îndreaptă acum speranța către autoritățile locale, care odată cu această campanie electorală, se vor sesiza si vor încerca  „să se facă lumina” si pe aceasta străduța mărginașă (chiar dacă aici nu sunt prea multe voturi).

Tânara care trimis imaginile video, Simona Georgiana, spune ca in câteva săptămâni va aduce pe lume un copil și se gândește cu groaza cum va ajunge oare Ambulanta in dreptul curții sale. Se întreabă retoric si cum va putea sa-si plimbe copilul peste cativa ani pe această „stradă europeana„.

Cu siguranța aceasta nu este singura strada din comuna Smeeni unde sunt astfel de probleme, insa cineva trebuie sa se gândească si la faptul ca, intr-o comuna europeana, cum ii place Smeeni-ului sa fie numita, aceste cazuri ar trebui sa dispară complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.