Acasă Evenimente Se pregătea să sarbatoreasca al 91-lea Crăciun. A murit însă pentru ca...

Se pregătea să sarbatoreasca al 91-lea Crăciun. A murit însă pentru ca a rămas fără țigări. Povestea TRAGICĂ a unui bătrân din Albești-Smeeni

Tragedie marti seara, imediat după lăsarea întunericului, pe DN 2C, in localitatea Albesti-Smeeni, acolo unde un bătrân de 91 de ani a murit după ce a fost acroșat de o autoutilitara condusa de un tânăr de 33 de ani din municipiul Buzău.

327
0

In  bezna nopții, bătrânul a decis sa meargă singur la magazin pentru a-si procura țigări. La întoarcere la doar câțiva pași de intrarea în curte, a fost acroșat de oglinda autoutilitarei ce se deplasa din direcția Pogoanele către Buzău.

Impactul a fost atât de puternic încât acesta a fost izbit cu capul de asfalt, dându-si sufletul pe loc. De altfel la sosirea anchetatorilor acesta zăcea într-o balta de sânge.

Rudele bătrânului susțin ca acesta era sănătos, si ca timp de 91 de ani nu a suferit de aproape nicio boala. Soarta a fost crunta cu el și doar ceasul rău l-a făcut sa moara pentru ca nu a avut țigări în acea seară.

Șoferul auto-utilitarei a fost testat cu aparatul Dragger, rezultatul fiind 0. De asemenea acesta a fost condus si la spitalul din Smeeni pentru recoltarea probelor biologice. Polițiștii buzoieni, împreună cu un procuror criminalist, anchetează acum cauzele producerii accidentului, pentru a afla care cine se face vinovat de acest eveniment tragic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here