Acasă Evenimente Diverse Un peisaj interesant lângă Smeeni asemănător cu celebrul TUNEL al IUBIRII

Un peisaj interesant lângă Smeeni asemănător cu celebrul TUNEL al IUBIRII

887
0

Nu știu câți din Smeeni ati auzit acea cale ferata de un verde feeric, aparent nesfârşita, amplasată lângă orășelul Klevan din Ucraina, loc binecunoscut in intreaga lume sub numele de TUNELUL IUBIRII? Daca nu ați auzit puteți citi mai multe despre asta AICI.

In clipul video de mai jos, nu veți regăsi imagini video din Ucraina ci, doar câteva secvențe video surprinse la doi pași de Smeeni, intre satele Bălaia si Sudiți (Gherăseni). Mai exact pe Drumul National 2C, se afla un peisaj oarecum asemănător cu cel amintit mai sus.

Chiar dacă nu este atât de spectaculos si nici atât de întins ca cel cunoscut de întreaga lume, cei care se apropie cu mașina de acest loc, pot observa din zare ca peisajul seamăna cu un tunel plin de verdeața deasa.

Desigur, pe măsura ce ne apropiem de locul propriu-zis  cu toții putem observa coroana copacilor care, parca a fost decupata si a luat forma unei arcade.

Explicația bineînțeles ca este una simpla, totul datorându-se traficului intens de pe acest sector de drum si mai ales a autocamioanelor care, își fac zilnic loc printre crengile înverzite ale copacilor de pe marginea DN2C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here