Acasă Administratie (VIDEO) Au apărut semnele de circulație pe străzile comunale proaspăt asfaltate din...

(VIDEO) Au apărut semnele de circulație pe străzile comunale proaspăt asfaltate din Smeeni. Pe când și un indicator de limitare a vitezei?

1003
0

Mult așteptatele semne de circulație de pe străzile proaspăt asfaltate din Smeeni au apărut in aceste zile. Mai exact acestea au fost plantate de către angajații primăriei la intersecțiile cu Drumul National 2C, precum si la intersecțiile asfaltate din interiorul satelor comunei.

Astfel șoferii sunt întâmpinați cu semnul STOP, Cedează recerea, Presemnalizare trecere de pietoni si Trecere de pietoni.

Mai rămâne acum sa vedem dacă apare si zebra in dreptul indicatoarelor de trecere de pietoni.

Ceea ce însa multi dintre cei care locuiesc pe aceste străzi așteptau nu s-a pus încă in practica. Mai exact, ar fi fost de preferat un indicator de limitare a vitezei pe aceste străzi intens frecventate de copii si bătrâni.

Se stie foarte bine ca pe asfaltul proaspăt unii șoferii nu prea țin cont de viteza si calcă exagerat pedala de accelerație, iar viteza maxima admisa de 50 de km/ora este frecvent depășita. Indicat ar fi fost un indicator de limitare a vitezei de maxim 30 de km/ora.

Cu siguranță si polițiștii din Smeeni vor acționa pentru a disciplina soferii care depășesc viteza pe aceste străzi, astfel încât evenimentele rutiere nedorite sa lipsească cu desăvârșire, iar inițiativa primăriei, de dotare a străzilor comunale si cu semne de circulație sa fie de bun augur.

Totodata trebuie apreciat și faptul ca, odată cu operațiune de asfaltare de anul acesta, drumarii și-au îndreptat atenția și la acea porțiune de drum din apropierea cimitirului din Sălcioara, cea care a stârnit intense discuții în urma cu un an, atunci când pe Facebook au apărut aceste poze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here