Un bărbat din satul Costești, județul Buzău a fost nevoit să apeleze la ajutorul Poliției, după ce vaca pe care o avea la păscut pe undeva pe islazul satului a fost de negăsit preț de o zi.

Nea Cornel își duce zilnic la păscut, pe lunca satului Costești, cele câteva vaci pe care le are în gospodărie. Sâmbăta după amiaza însa nu și-a mai găsit una dintre ele, fiind nevoit sa apeleze la ajutorul polițiștilor din localitate, crezând ca animalul a fost furat.

Oamenii legii au fost scotocit zona preț de o zi, însa fără nici un rezultat. Pentru ca locul era greu accesibil polițiștilor, aceștia au cerut ajutorul unui localnic dintr-o comuna învecinată, care folosit o dronă pentru a căuta animalul.

Căutările nu au durat prea mult, deoarece animalul a fost reperat cu ajutorul imaginilor surprinse de dronă, undeva in apropierea unui canal, acolo unde animalul a căzut, cel mai probabil rupându-și gâtul.

Bărbatul, plecat in căutarea vacii alături de polițiști, a fost nevoit sa vadă cu ochii lui, ca bietul animalul zăcea mort, la doar câțiva pași de locul in care, vaca fusese adusă la păscut.

Stăm si ne întrebăm acum câte zile ar fi durat până când animalul ar fi fost găsit si cum s-ar fi desfășurat cercetările polițiștilor? Aceștia ar fi fost nevoiți sa meargă pe bănuielile proprietarului vacii, care deja se gândea ca animalul fusese furat.

In astfel de situații n-ar fi bine ca Poliția Română să fie dotată, printre altele si cu drone? Nu de alta, dar in ultima vreme acestea s-au ieftinit destul de mult si după cum vedeți, cel puțin in acest caz acest obiect zburător a rezolvat un caz in doar câteva minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.