UPDATE: Bătrânul accidentat la Smeeni a decedat la Spitalul Județean Buzău. 

Evenimentul s-a produs în jurul orelor 8:20, pe DN 2C, atunci când bătrânul, care tocmai se întorsese de la un magazin de pe o stradă lăturalnică, în încercarea de a traversa șoseaua pentru a ajunge acasă, a fost lovit în plin de autoturismul Opel, care circula din direcția Gheraseni-Pogoanele.

In cădere, bătrânul s-a lovit puternic la cap, rămânând nemișcat minute în sir pana la sosirea Ambulantei. După izbitură, sătenii au aprins candele crezând că omul s-a stins. Aceștia susțin că Ambulanța a întârziat mai mult de 25 de minute de la apel, victima fiind inconștientă în toată această perioadă.

În urma evenimentului rutier, parbrizul Opel-ului s-a crăpat, semn că impactul cu trupul biciclistului a fost dur. Echipajul de la Ambulantă a reușit însă să îl resusciteze şi să îl preia pentru a-l transporta la Spitalul Județean de Urgența Buzău.

A avut nevoie de asistenta medicală şi șoferița, contabilă la o asociație agricolă din Smeeni, care a leșinat când a văzut că aproape a omorât un om. Aceasta a fost testata cu aparatul DRAGER rezultatul alcoolemiei fiind 0.

Martorii care au văzut întreagă scena spun ca, in momentul impactului bătrânul vorbea la telefon, dezechilibrându-se la vederea mașinii, iar femeia de la volan în încercarea de a-l evita, a ajuns pe contrasens.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili care dintre protagoniștii evenimentului se face vinovat, cel mai probabil șoferiței fiindu-i întocmit si dosar penal pentru vătămare corporala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.