Doru Tudorache, tânarul din Smeeni care a făcut incredibila descoperire, spune ca a cumpărat pâinea de la un magazin alimentar de pe raza localității Smeeni, fără să-și imagineze ca în interiorul ei s-ar afla o asemenea vietate.

Scârbit de cea ce ar fi putut sa i se întâmple lui si familiei sale, a luat bucata de pâine si s-a prezentat la magazin pentru a găsi explicații. Cei de la magazin i-au spus ca ei nu fac altceva decât sa comercializeze pâinea, iar problema trebuie discutata cu cei care o procesează.

Tânărul a solicitat vânzătoarei un număr de contact al brutăriei care produce pâinea si a încercat sa vorbească cu reprezentant al acesteia. In momentul în care unul dintre patroni a aflat despre ce este vorba, i-ar fi închis tânărului telefonul în nas.

Supărat ca nu a primit nici măcar scuze din partea reprezentanților brutăriei, si gândindu-se ca celelalte resturi din broasca frământată în aluat, s-ar putea regăsi si în alte pâini Doru Tudorache a hotărât sa faca public incidentul. A luat mai întâi legătura cu cei de la OPC Buzau, cărora le-a trimis un e-mail însoțit de o fotografie cu creatura din pâine. El este hotărât sa meargă mai departe in funcție de răspunsul oficial primit din partea reprezentanților OPC .paine broasca

După cele întâmplate, patronii magazinului, care au comercializat pâinea, au renunțat a mai procura produse de panificație de la firma din municipiul Buzău care a distribuit acest tip de pâine la Smeeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.