Acasă Recomandate (VIDEO) Drumul ce leagă Smeeni-ul de Buzău. Atenție la gheața de pe...

(VIDEO) Drumul ce leagă Smeeni-ul de Buzău. Atenție la gheața de pe șosea pentru a nu păți la fel ca acest șofer ghinionist

Marti după amiaza, la doar câteva ore pana la intrarea sub avertizarea de Cod Galben de viscol, pe DJ203D, intre Maxenu si Buzau un șofer ghinionist, aflat la volanul unui CITROEN înmatriculat in Bulgaria s-a trezit cu mașina pe câmp, intr-un canal plin cu zăpada.

483
0

Șoferul unui autoturism și bărbatul care îl însoțea au fost la un pas de moarte, în urmă cu câteva minute, pe drumul județean care leagă comuna Smeeni de Buzău. La ieșire din Maxenu, autoturismul a părăsit carosabilul, a trecut pe lângă un copac, după care s-a oprit pe câmp, la peste 20 de metri distanță de drum.

Întrebat de mai mulți martori, care au oprit să ajute, după ce au asistat la incidentul rutier, șoferul autoturismului eșuat pe câmp a declarat că, în urma unei rafale de vânt, autoturismul a ieșit cu roțile din dreapta în afara carosabilului, pe o porțiune de gheață, a bruscat volanul în încercarea de a reveni pe șosea însă a pierdut controlul mașinii.

Niciunul dintre ocupanții autoturismului nu a fost rănit. Bărbații s-au speriat, mai ales după ce au realizat că au trecut foarte aproape de de unul dintre copacii de pe marginea drumului județean. În câmpia Bărăganului, noul val de viscol anunțat pentru orele următoare se face deja simțit, rafale de vânt spulberând zăpada de pe câmp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here