Șoferul unui autoturism și bărbatul care îl însoțea au fost la un pas de moarte, în urmă cu câteva minute, pe drumul județean care leagă comuna Smeeni de Buzău. La ieșire din Maxenu, autoturismul a părăsit carosabilul, a trecut pe lângă un copac, după care s-a oprit pe câmp, la peste 20 de metri distanță de drum.

Întrebat de mai mulți martori, care au oprit să ajute, după ce au asistat la incidentul rutier, șoferul autoturismului eșuat pe câmp a declarat că, în urma unei rafale de vânt, autoturismul a ieșit cu roțile din dreapta în afara carosabilului, pe o porțiune de gheață, a bruscat volanul în încercarea de a reveni pe șosea însă a pierdut controlul mașinii.

Niciunul dintre ocupanții autoturismului nu a fost rănit. Bărbații s-au speriat, mai ales după ce au realizat că au trecut foarte aproape de de unul dintre copacii de pe marginea drumului județean. În câmpia Bărăganului, noul val de viscol anunțat pentru orele următoare se face deja simțit, rafale de vânt spulberând zăpada de pe câmp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.