Acasă Recomandate (Video) Flăcări cât casa in Caltuna-Smeeni. O familie a rămas din nou...

(Video) Flăcări cât casa in Caltuna-Smeeni. O familie a rămas din nou pe drumuri, după ce locuința le-a fost distrusa a doua oară de un incendiu devastator

2901
0

O familie nevoiasa din comuna Smeeni a ramas din nou pe drumuri dupa ce un incendiu, izbucnit imediat dupa miezul noptii, le-a distrus

O familie nevoiașa din comuna Smeeni a rămas din nou pe drumuri după ce un incendiu, izbucnit imediat după miezul nopții, le-a distrus locuința în totalitate, a doua oara, în decursul a trei ani.

Familia Popescu este formată din doua suflete sărmane, soț si soție care locuiau într-o căsuța modesta, formata din doua camere, aflata pe o uliță din satul Caltuna. Sotul este plecat mai tot timpul de acasă, muncind ca cioban la o stana într-un sat învecinat, iar soția este casnica si suferă de tulburări psihice.

Luni seara, imediat după miezul nopții, in încercarea de a face ceva de mâncare, femeia a lasat nesupravegheat aragazul, iar in câteva minute focul a cuprins întreaga locuința. La vederea focului, aceasta a intrat in panica si s-a refugiat într-un colt al locuinței, acolo unde a fost găsita de o ruda, care a scos-o in ultimul moment din ghearele flăcărilor.

Vecinii nu au indraznit sa se apropie cu galeti de apa sa lupte cu flacarile, deoarece acestea erau foarte puternice, iar in locuinta se afla si o butelie incarcata.

La scurt timp, la fata locului au sosit si autospeciala pompierilor de la Primăria din Smeeni, care a localizat incendiul si au potolit flăcările pana la sosirea pompierilor de la ISU Buzău. Din fericire butelia a fost scoasa la timp din locuința, însa avea robinetul desprins de la capăt, si doar o minune a făcut ca ea sa nu explodeze in timpul operațiunii de stingere a focului.

Pompierii de la ISU au lichidat incendiul in aproximativ o ora, insa locuința a fost distrusa in totalitate. Acestia, împreuna cu polițiștii din Smeeni urmează sa stabilească cauzele producerii incendiului si sa evalueze pagubele.

Momentul in care flăcările mistuiau locuința celor doi soți, a fost surprins cu telefoanele mobile de cativa tineri din Caltuna.

In urma cu câțiva ani, locuința familie Popescu era mistuita prima oara de flăcări. Atunci, cu ajutorul rudelor si al vecinilor, casa a fost refăcuta. Destinul nefast a făcut însă, ca acum, a doua oara, locuința sa fie distrusa tot în urma unui incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here