Acasă Evenimente (Video) Flăcări în miez de noapte la Smeeni. Le-a luat foc casa...

(Video) Flăcări în miez de noapte la Smeeni. Le-a luat foc casa de la un prosop uitat pe o soba încinsă

Un incendiu devastator a izbucnit vineri seara in jurul orelor 21.30, la anexa locuintei unui satean din  comuna Smeeni, satul Udati-Manzu.

2026
0

Toma Miu, proprietarul casei a lipsit preț de câtva minute de acasă, timp in care a lăsat focul aprins în soba din camera unde locuia împreună cu soția.

La scurt timp a fost alertat telefonic de câțiva vecini, care au observat ca din locuință iese un fum gros. Când a ajuns acasă, acesta a încercat sa stingă flăcările cu zăpada și cu câteva galeți de apa, însă din cauza fumului gros nu a mai putut continua și a fost nevoit sa alerteze pompierii.

Primii sosiți la fata locului au fost pompierii civili de la Primăria Smeeni, care au încercat sa izoleze flăcările pana la sosirea echipajelor de la ISU Buzau.

La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta închis la acoperișul unei anexe a locuinței, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. In interior se aflau și doua butelii pline, care din fericire au fost scoase la timp de către pompieri.

Din declarațiile proprietarului totul ar fi pornit de la un prosop uitat pe soba încinsă. Pentru ca nimeni la acea ora nu era in locuință, focul s-a extins foarte repede la bunurile aflate in interior.

Incendiul a fost localizat şi lichidat de către pompieri in aproximativ o ora si jumătate. Nu s-au înregistrat victime, iar pagubele materiale s-au limitat doar la bunurile din anexa locuinței, formata dintr-o camera de locuit, un hol, o bucătărie si o magazie de lemne, care au ars complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here