Un clip video făcut de un bărbat în cimitirul din localitatea Udati-Mânzu, surprinde momentul în care autospeciala de pompieri a Primăriei din Smeeni, intra în cimitirul din localitate pentru a stinge un incendiu.

Cu o zi înaintea pomenirii Morților, de Sâmbăta Morților sau Moșii de iarnă, oamenii au ieșit să curețe de ierburile uscate si să aranjeze mormintele celor dragi.

Se pare însă ca unii au încercat sa le curețe de tot, deoarece a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stopa un incendiu izbucnit cel mai probabil din cauza incendierii vegetației uscate de aici.

Deși pe imagini nu se observă decât fum, seriozitatea cu care pompierii din Smeeni au intervenit, a stopat poate ceea ce a ar fi putut duce la propagarea focului în întregul cimitir.

In ultima luna incendii de vegetație uscata au fost extrem de dese in Smeeni, iar pompierii din localitate au fost solicitați aproape in fiecare zi pentru ca acestea sa nu se extindă, mai ales ca si vântul s-a manifestat cu putere în ultima vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.