Un apel la 112 venit de la o femeie din Moisica a mobilizat un echipaj al ISU Buzău, care in mai puțin de o jumătate de oră s-au deplasat in localitate pentru o intervenție inedită.

Dintr-o fântână nefolosită, aflată pe DN2C  se auzeau “strigatele de ajutor” venite de la doi pui de pisică, care cel mai probabil au fost aruncați de cineva în interiorul acestei fântâni, pentru a scăpa de ei.

Salvatorii sosiți la fata locului au intrat cu o scară si au scos pisicuțele la suprafață spre bucuria și satisfacția celor care au alertat autoritățile de existenta lor acolo.

Oamenii spun ca sunetele puilor de pisică s-au auzit necontenit preț de doua zile, însă nimeni nu a îndrăznit sa coboare in fântâna adânca de peste 10 m, pentru a le salva. Intr-un final o femeie și-a făcut curaj și a sunat la 112, cerând ajutor de la Politia Animalelor.

Oamenii spun ca fântâna cu pricina este nefolosita de ani de zile, iar puii de pisica nu plecau singuri de lângă mama lor si nu aveau cum sa cadă accidental in ea.

Polițiștii din Smeeni, împreună cu un vecin au acoperit gura fântânii, mai ales ca aceasta se află în apropierea trotuarului, loc circulat frecvent de oamenii din sat.

Pisicuțele sunt acum tefere adoptate de femeia care a alertat politia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.