Un accident rutier nefericit a avut loc marți după-amiaza în satul Smeeni, lăsând în urmă un copil de 10 ani cu răni ușoare la nivelul feței. Evenimentul a avut loc pe DN2C, când copilul a decis să se aventureze pe bicicletă de pe un drum lateral direct pe Drumul Național care străbate localitatea Smeeni. Într-un moment nefericit, oglinda unui autoturism care circula dinspre Buzău către Pogoanele l-a acroșat pe micuț.

Copilul a fost aruncat pe șosea în urma impactului, suferind leziuni minore în zona feței. Martorii oculari au relatat că minorul nu s-a asigurat deloc înainte de a se aventura pe șosea, iar șoferul autoturismului a reușit să încetinească suficient pentru a evita o tragedie.

Imediat după accident, la fața locului a sosit un echipaj de la Ambulanță care l-a preluat pe copilul rănit și l-a transportat la Spitalul Județean Buzău pentru investigații suplimentare. Medicii au confirmat că starea sa este stabilă, dar rămâne sub supravegherea medicală pentru a se asigura că nu există leziuni interne ascunse.

Poliția a demarat o anchetă în legătură cu acest incident și va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală. Oamenii legii vor încerca să stabilească cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea acestui accident, inclusiv dacă există neglijență din partea părinților copilului.

În contextul acestui eveniment nefericit, polițiștii atrag atenția părinților să-și supravegheze cu atenție copiii, mai ales atunci când aceștia circulă pe bicicletă. Este important să nu uităm că pe drumurile publice, copiii sub 14 ani nu au voie să circule cu bicicleta. Această regulă are scopul de a asigura siguranța tinerilor și pentru a preveni astfel de accidente tragice.

Siguranța copiilor noștri trebuie să fie o prioritate constantă, iar educația rutieră este esențială pentru a evita astfel de incidente neplăcute în viitor.

VIDEO AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.