Duminica pe inserate, la ieșire din satul Bălaia, comuna Smeeni, pe DN 2C, un autoturism a intrat in plin intr-o căruța in care se afla un bătrân în vârsta de 78 de ani din localitatea Gheraseni.

Șoferul autoturismului, un tânăr de 23 de ani din Buzău susține ca bătrânul ar fi ieșit de pe o strada lăturalnica fără sa se asigure, direct in Drumul National, si deși ar fi virat mult stânga nu a mai reușit sa evite impactul cu căruța.

In schimb, fiul bătrânului susține ca tatăl său ar fi circulat regulamentar cu căruța, iar șoferul nu l-a observat, a circulat cu viteza, intrând în plin în căruța.

Afirmația este confirmata si de câțiva martori, care susțin ca la acel moment soarele ar fi fost cel care l-ar fi orbit pe șofer, acesta intrând în plin în căruță.

Polițiștii sosiți la fata locului au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

Cert este ca în urma impactului autoturismului cu căruța, bătrânul a fost aruncat pe asfalt, ajungând la Spitalul de Urgente din Buzau, cu dureri la coloana si având câteva răni la un brat.

Din nefericire calul a fost rănit destul de grav, aflându-se in agonie pe marginea șoselei, in așteptarea unui medic veterinar .

La momentrul transmiterii acestei știri nimeni nu s-a interesat de soarta calului, proprietarul acestuia fiind la spital. Fiul acestuia ne-a declarat ca nu are ce sa-i facă animalului și cel mai probabil acesta va muri sau va ajunge la un abator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.