Acasă Evenimente (VIDEO) Incendiu puternic la locuința unei familii cu 9 copii din orașul...

(VIDEO) Incendiu puternic la locuința unei familii cu 9 copii din orașul POGOANELE.

1405
0

Un incendiu izbucnit miercuri, imediat dupa lăsarea întunericului, la casa unei familii cu 9 copii din orașul Pogoanele a alertat integra comunitate.

Alarma a fost dată de către copiii proprietarului, Cosma Stelian care tocmai iesise din curte si se îndrepta către magazinul de la colțul străzii. In câteva minute doua camere din locuința au fost inundate de flăcări si fum, iar bărbatul deși a încercat sa intre si să-si salveze o parte din bunuri nu a mai reușit.

A alertat vecinii care, pana la sosirea pompierilor, au sarit in ajutor si au incercat sa potoleasca flacarile cu galeti si furtune cu apa conectate la pompa unui vecin.

La sosirea echipajelor de la ISU Buzău, focul se manifesta la două camere din partea frontală a locuinței precum și la o parte din acoperiș. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră și jumătate de intervenție.

În urma incendiului, soția proprietarului a suferit arsuri ușoare la un brat, nefiind însa necesare îngrijiri medicale. Din fericire, niciunul dintre cei nouă copii nu a suferit răni, aceștia adăpostindu-se la vecini.

Familia va avea nevoie de ajutorul comunității, pentru a-și putea reconstrui casa afectată de incendiu. Trăiesc din alocații și banii câștigați de capul familiei, Stelian Cosma având grijă de cireada de vite ale crescătorilor din Pogoanele.

„Mare necaz, eu sunt un amărât de văcar, din asta îmi întrețin familia. Avem nouă copii. A ars ce era în două camere, în rest n-a pătruns focul. Aveam doar haine, actele, paturile și mobila în camerele care au ars”, a spus proprietarul.

Cauza izbucnirii focului ar fi un scurtcircuit la instalația electrică a locuinței, care este foarte veche. Valoarea pagubelor materiale urmează a fi stabilită după ancheta pompierilor de la ISU Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here