Un autoturism Cielo, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, ce se deplasa dinspre satul Bălaia spre centrul localității Smeeni a fost izbit în partea din spate de un BMW condus de o șoferiță din Smeeni, ce se deplasa in aceeași direcție.

In urma coliziunii autoturismul Cielo a zburat în aer câțiva metri, după care s-a înfipt în gardul unei bătrâne, iar BMW-ul s-a oprit pe partea opusă, tot într-un gard.

Din fericire cei doi ocupanți ai autoturismului Cielo , tânărul de 24 de ani si soacra acestuia, au scăpat ca prin minune. La scurt timp însă, au fost preluați de un echipaj al Ambulantei si conduși la Spitalul Județean Buzău pentru investigații, femeia fiind rănită ușor la o mână și acuzând dureri în zona gâtului. Șoferița BMW-ului nu a avut nicio leziune.

La fața locului au sosit si polițiștii Secției 13 de Politie Rurala Smeeni, care au început investigațiile pentru a stabili exact cauzele producerii evenimentului rutier, cercetările fiind în curs.

In urma accidentului, cele două autoturisme au fost avariate destul de serios, cea mai afectată fiind mașina tânărului, care fusese recent cumpărată, acesta fiind nevoit acum să o ducă la fier vechi. Pagube au fost și de partea cealaltă, autoturismul BMW fiind și el avariat în partea din față.

Pagube destul de însemnate au suferit si cei doi localnici care s-au trezit cu mașinile în gardurile lor, șoferul găsit vinovat fiind nevoit acum să suporte costurile de reparație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.