Cu multe daruri si ghiocei, jos pălăria pentru femei” a fost motto–ul sub semnul căruia a avut loc miercuri, 8 martie 2017 la Căminul Cultural din Smeeni, un spectacol de muzica, dans si poezie dedicat tuturor doamnelor si domnișoarelor din Smeeni, cu ocazia Zilei Femei.

La orele prânzului, sala căminului cultural din centrul localitatii a fost plină de flori: mame, bunici si surori care au răspuns pozitiv invitației, venita din partea Primăriei și a conducerii Caminului Cultural din Smeeni, de a participa la un eveniment inedit, dedicat cu multă dragoste lor.

Cei care au urcat pe scena nu au fost alții decât copiii lor, elevi de la școlile de pe raza comunei, mare parte dintre ei membrii in grupurile vocale Amicii si Prietenia, coordonate de celebra cântăreața de muzica populara de pe plaiuri buzoiene, Diana Ionită, fiica a satului, cea care in ultimii ani a reușit sa coopteze zeci de copii din Smeeni în proiecte muzicale de succes.

Serbarea de astăzi a fost una care a incantat întreaga audienta, tinerele talente din Smeeni, reușind sa smulgă lacrimi de bucurie, dar si ropote de aplauze din rândul spectatorilor.

Evenimentul face parte dintr-un lung șir sir de astfel de spectacole, cuprinse într-un proiect de relansare a culturii si tradițiilor din localitate, inițiat si coordonat de Georgiana Stănescu directorul Căminului Cultural din Smeeni, cu sprijinul Primăriei si Consiliului local Smeeni.

Urmăriți mai jos secvențe video, filmate de Neacșu Ștefan, de la acest eveniment inedit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.