Ghinion teribil pentru o tânără de 27 de ani din satul Mitropolia, comuna buzoiana Brădeanu. Deși circulă cu mașina destul de des pe drumul județean 203C, sâmbăta a avut neșansa sa provoace un accident rutier, după ce a intrat într-o intersecție, derutata de un semn de  circulație, care peste noapte s-a transformat dintr-unul care semnifica sfârșitul drumului cu prioritate, într-unul care arata ca ai prioritate de trecere.

Nefericitul eveniment s-a produs la intersecția drumurilor DJ203C si DJ203I, in apropiere de localitatea Scutelnici. Tânăra șoferiță, ce se afla la volanul unui autoturism Opel, care se deplasa dinspre satul Mitropolia către Scutelnici, derutata de semnul buclucaș,  nu a mai observat si Stopul care o obliga sa oprească la intersecția dintre cele doua drumuri. Autoturismul acesteia a intrat în coliziune cu un autoturism Fiat, la volanul căruia se afla un bărbat din București, ce circula regulamentar, pe drumul (DJ203I) dinspre orașul Pogoanele.

In urma impactului, cele doua autoturisme au fost avariate, pasagerii lor suferind multiple facturi. O femeie aflata pe scaunul din dreapta șoferului autoturismului FIAT, a fost nevoita sa primească îngrijiri medicale, fiind internata la acest moment la un spital din capitală. Șoferița găsita vinovata de polițiști a suferit o fractura la un deget de la o mana, precum si multiple contuzii în zona abdominala.

Deși polițiștii au stabilit cu certitudine ca vinovată pentru producerea acestui accident este șoferița din Mitropolia,pentru neacordare de prioritate, soțul acesteia susține că vinovat este si administratorul drumului si că totul s-ar datora indicatorului rutier, căruia cineva i-a dezlipit banda neagra, transformându-l astfel într-unul ce anunța ca urmează un sector de drum cu prioritate.

De altfel mai multi șoferi care au trecut prin zona au fost si ei surprinși de apariția acestui indicator rutier, afirmând ca nu este normal ca pe lângă un semn ce anunța ca exista un drum cu prioritate, la câțiva metri sa apară si semnul STOP.

E un semn care anunță ca e un drum cu prioritate, dar nu inteleg de ce in fata este si STOP. Nu are cum sa fie si unul si celalalt. Saptamana trecuta nu era acest indicator aici, nu stiu cum a aparut acum… Daca nu esti atent aici, chiar poti sa o patesti. .. Este un semn care se contrazice cu celalalt.” ne-a declarat un șofer din București, surprins de transformarea peste noapte a acestui indicator rutier.

In urma evenimentului rutier polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporala din culpă, continuând cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.