Vineri noapte, după orele 21:00 sirenele Ambulantelor si ale Politiei au sunat preț de câteva minute, deoarece pe DN2C intre Albești si Călțuna a avut loc un accident rutier cumplit, soldat cu rânirea a 4 persoane. (video mai jos).

Un tractor, la volanul căruia se afla un bărbat in vârsta de 58 de ani din Udati, care căra o remorcă plină cu băltoi din porumb, a vrut sa traverseze către Udati, Drumul National 2C, moment in care a fost lovit in plin de un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani din Galbinasi.

In urma impactului foarte puternic, 4 persoane au fost rănit: doua din tractor, șoferul si fiul acestuia, un tânăr de 28 de ani si celelalte doua din autoturismul, care a fost proiectat intr-un șanț de pe marginea Drumului National. Toti au fost preluați de două mașini ale Ambulantei, cel mai grav fiind tânărul de 28 de ani din Smeeni, care din spusele martorilor ar fi intrat in comă.

Traficul in zona a fost întrerupt preț de câteva ore, circulația rutiera fiind dirijată prin satul Udati.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri accidentul s-ar fi produs din vina conducătorului tractorului, care nu s-a asigurat la traversarea Drumului Național, tractorul acestuia fiind si neiluminat corespunzător pe timp de noapte.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.