Membrii unei sectii de votare din Smeeni, Căminul de nunti au rămas surprinși când au văzut cum s-a prezentat la vot, la Alegerile locale din 2020, un cetatean din Smeeni.

Cunoscut in toată comuna pentru ideile sale inedite, Marian Popa- alias Nea Tilică s-a prezentat la votul de duminică „împachetat” intr-un combinezon, cu pălărie, masca si ochelari de protecție, iar in picioare s-a incaltat cu opinci, peste care a tras botosei de unică folosinta.

Chiar daca cei care l-au văzut in drumul lui spre secția de votare au zâmbit copios pe seama sa, iar bunicuțele aflate la canapea, chiar s-au închinat, când el si-a făcut apariția prin fata lor, NEA Tilica si-a văzut de ale lui, s-a dus la vot, fiind poate cel mai protejat cetățean care a votat la Alegerile locale de duminica.

La ieșirea din secția de votare a spus ca așa ar fi trebuit sa se prezinte la vot toți cetățenii României, deoarece nu se știe cine poate da virusul, ori el Comisiei de votare, ori Comisia de votare lui. Mai mult, el a spus ca a urmat indicațiile domnului ARAFAT, care ar fi trebuit sa impună si membrilor Comisiilor de votare sa fie „echipați” așa cum a făcut-o el.

Una peste alta, Nea Tilica si-a făcut datoria civica mulțumit ca demersul sau a fost unul cat se poate de lipsit de riscurile infectării cu coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.