Mobilizare masiva din partea autorităților locale din Smeeni, pentru realizarea noului centru de agrement de lângă parcul aflat în centrul localității.

Astăzi a fost turnată o placa de beton în locul în care autoritățile doresc să construiască o pistă pentru diverse activități artistice. De fapt nu este altceva decât un proiect ambițios al edilului din Smeeni, care dorește reînființarea vechii piste care exista pe vremuri în locul unde se afla acum parcul din Smeeni.

Atunci, aici aveau loc diverse festivități cultural artistice, dar si celebra horă a satului. Efortul autorităților din Smeeni este îndreptat acum către reînvierea acelor tradiții prin amenajarea acestui spațiu. Deocamdată în aceste zile a fost turnată placa de beton, ca mai apoi sa fie construite si gradenele de beton. (vezi proiectul în poza de mai jos).

Totodată, proiectul mai are in vederea si construirea unui foișor, a unui ecran imens, unde in anumite seri vor rula proiecții cu diverse filme, băncuțe pentru spectatori, un loc de joacă pentru copii, spațiu pentru grătare, alei din pavele, zone cu mese pentru tenis și șah.

In centru acestui spațiu de agrement se vrea a fi si un mic lac, care va desparte locul de joacă de foișor, prin intermediul unui pod (asemănător cu cel de pe insulița din Parcul Crâng din Buzău).

Proiectul este unul extrem de ambițios si cu siguranță costisitor. Aici, anul acesta au fost alocați peste un miliar de lei vechi. Rămâne de văzut dacă lucrările se vor finaliza până la finele acestui an sau vor fi prelungite și anul viitor.

Până una alta, primarul din Smeeni, d-l Andrei Ion, astăzi și-a pus cizmele de cauciuc și a lucrat cot la cot cu muncitorii, supervizând lucrările pas cu pas. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

https://www.facebook.com/comuna.smeeni/videos/424506858275012/?__xts__%5B0%5D=68.ARDhaBW7DUFzMrPmuaIGkyNaPPmPkNVTv_J2wnVAcPvkWhGeilOu604OsC68thOCpz8ntEQbANH0f8AdQM2BHAXgZRl4gvpRZHXsSB7-CfIOnXJoe4STPXD3oFZ1lFWi_Two93dN5pKXy_FriYHMo1hMfnOsHlkh5VlcD2_R0JUmM1KjiPN2L5H6Xgfhx4YXkyWME3Z6fnMnEtiaTEv0V4ljoRDh_tIBI7Mwp2ZRQZ_J44FBddu0vzvwcYcxkAjLL5sEJN3b5k5X_ypau2yTAAO8mcIOUdY_S6wW9EZKOy_QtsZL0ByRJ6XfFce5dqvlRMb9asDCsoplhLY&__tn__=-R

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.