Acasă Evenimente I-a luat foc mașina în mers, la intrarea în Smeeni. La volan...

I-a luat foc mașina în mers, la intrarea în Smeeni. La volan se afla o femeie

2762
1

O șoferița din comuna buzoiană Scutelnici a trecut astăzi prin momente cumplite după ce mașina pe care o conducea a luat foc, pe raza localitatii Smeeni.

Tânăra se afla la volanul unui autoturism Opel, care se deplasa din direcția Buzău către Pogoanele. La intrarea pe DN2C in Smeeni, a observat cum un fum gros venea din compartimentul unde se afla motorul. A oprit imediat mașina si a coborât, iar in ajutorul ei au sărit câțiva localnici din Smeeni, care au luat stingătorul si au încercat sa stingă focul. Imediat la fata locului a sosit si autospeciala de stingere a incendiilor de la Primăria din Smeeni. Focul a fost potolit in câteva minute, moment in care si-au făcut apariția si pompierii de la ISU Buzău, precum si un echipaj de politie.

Din fericire nimeni nu a fost rănit in urma incidentului. Șoferița însa a avut un atac de panică, fiind liniștita de câteva femei din localitate, nefiind necesara intervenția echipajelor medicale.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit in urma unui scurt circuit la instalația electrica a autoturismului, însa pompierii si polițiștii urmează sa stabilească cauzele exacte ale acestuia.

Momentul in care pompierii din Smeeni sosesc la fața locului a fost surprins cu telefonul mobil de un martor aflat in zona.

Masina in flacari la intrarea in Smeeni

Detalii aici >>>> https://smeeni.com/2019/02/09/i-a-luat-foc-masina-in-mers-la-intrarea-in-smeeni-la-volan-se-afla-o-femeie/

Publicată de Smeeni pe Sâmbătă, 9 februarie 2019

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here