Acasă Din comuna ” Ia uite ce-i aici !… Te mănâncă șerpăria…. E BABAU aici!...

” Ia uite ce-i aici !… Te mănâncă șerpăria…. E BABAU aici! ” Necazul unui bătrân din Smeeni, uitat de autorități

533
0

Din ce in ce mai multi cetățeni din Smeeni apeleaza la retelele de socializare pentru a-si exprima nemulțumiri cu privire la anumite lucruri care considera ei ca nu sunt la locul lor in localitate, semnalându-le astfel autorităților locale problemele cu care se confrunta.

Printre ei si Constantin Stanciu, zis Nea Titi Flintoc, un bătrân de 70 de ani, cu cont activ de FACEBOOK, care urmărește aproape zilnic postările de pe grupul Smeeni, comuna din Buzau, acolo unde sunt prezentate aspecte din viata oamenilor din localitate.

Aceasta ne-a acordat un interviu in exclusivitate, prin care solicita ajutorul autorităților locale din comuna la o problema care persista de ani de zile.

Canalul de scurgere a apelor pluviale ce trece pe strada sa, este tot timpul înfundat cu fel de fel de gunoaie, iar atunci când ploua, apa de pe mai multe străzi ajunge in gospodăria lui, amplasata poate în locul cel mai jos din sat.

Gândit si realizat in urma cu aproape 100 de ani, acest canal de scurgere colecta aproape toată apa provenita din ploi si topirea zăpezii din localitate si o dirija catre Calmatui, evitând astfel inundarea gospodăriilor construite pe un teren in panta. Din nefericire in ultimii ani, canalul nu a mai fost curatat, iar apa ce trebuia sa se scurgă pe aici, rămâne de cele mai multe ori in curtea bătrânului.

Nemulțumirea lui Nea Titi, nu este de azi sau ieri, ci de ani de zile si de fiecare data când se întâlnește cu o autoritate locala nu ezita sa i-o reamintească. A făcut-o si acum in interviul de mai jos.

Din nefericire, pana la realizarea unui sistem de canalizare prin care sa se colecteze si apele pluviale din aceasta parte de sat, rămân doar promisiunile făcute de fiecare data, mai ales în preajma alegerilor locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here