UPDATE: In urma mediatizării pe rețelele de socializare a acestui articol, buzoianul s-a hotărât sa instaleze sistemul fotovoltaic la o familie din Galati.

Este vorba despre o familie cu gemeni dintr-un sat din Galați. Costul integral al instalării sistemului va fi suportat de către PUBLIC SOLAR.ro iar execuția de Geky Wind Energy.ro

Vom reveni cu imagini si detalii la momentul montajului si bineînțeles si cu un scurt filmuleț cu familia care va avea parte din acel moment de o locuință luminata.

Pentru alte detalii legate de montaje sa instalări de panouri si sisteme fotovoltaice puteți apela oricand la nr. de telefon 0765843309 sau 0740301150.

Știrea inițială

Cunoașteți pe cineva care nu are curent electric și nici nu are posibilitatea financiară în acest sens?

Un cetățean din Smeeni, cauta o familie nevoiașa căreia sa-i doneze un sistem fotovoltaic  prin care sa-si poată lumina locuință.

Anunțul care a fost postat pe pagina de Facebook a lui Viorel Manolache din localitatea buzoiana Smeeni, se îndreaptă către toți cei care cunosc persoane nevoiașe si care din motive financiare nu au avut posibiltatea sa-si racordeze locuința la rețeaua de distribuire a curentului electric.

Pe langa donarea echipamentului făcuta de cetățeanul din Smeeni cu inima mare, acesta promite ca si montarea lui va fi tot gratis, astfel încât beneficiarul sa-si poată lumina GRATIS locuința, fără a avea grija facturilor de curent.

De asemenea, in anunt se specifica faptul ca totul este cât se poate de serioasă si ca nu se umbla cu înșelătorii. Totodata se prezintă si fotografiile cu întregul sistem, gata de montaj.

Cei care cunosc o astfel de familie il pot contacta pe Manolache Viorel la 0765843309.

Dați mai departe cât mai multi acest mesaj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.