Imagini demne de filmele americane, în urma unei furtuni care s-a abătut luni după amiaza în orașul buzoian Pogoanele.

Cerul s-a întunecat si preț de 20 de minute a fost prăpăd, mai ales în centrul orașului acolo unde acoperișurile mai multo blocuri de locuințe au fost pur și simplu spulberate, de un vânt foarte puternic.

Tornadă a fost, fără discuție. A venit dinspre Padina si a luat toate acoperișurile. Aici a fost nenorocire . Timp de 20 de minute  a distrus tot. Oamenii tocmai terminaseră de reparat acoperișurile. Nu au primit ajutor din partea nimănui. Acum trebuie sa o ia de la capăt, ne-a declarat o femeie  locatara într-unul dintre blocurile afectate.

Câțiva copaci și stâlpi de electricitate au fost doborați la pământ, unii chiar în curtea primăriei si a liceului din oraș O mașina a fost și e serios avariata, însa puteau fi mult mai multe în aceeași situație.

Aproape tot acoperișul blocului 12, care are circa 60 de m lungime a fost smuls si aruncat in stradă. Din fericire au fost doar pagube materiale si nu s-au înregistrat victime. Puteau muri foarte mulți oameni. In acel moment ploua foarte tare si oamenii s-au adăpostit. Vom analiza situația in consiliul local si vom decide dacă vom ajuta in vreun fel oamenii care au suferit pagube in urma acestei furtuni, ne-a declarat primarul orașului Pogoanele, Florin Dumitrașcu.

Cei care au trecut astăzi prin centrul orașului au putut observa proporțiile dezastrului Clipul de mai jos vine sa completeze cele relatate mai sus, precum si disperarea oamenilor în fata furiei naturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.