O seara liniștita la un magazin din centrul localitatii Smeeni. Oamenii de aici își vedeau liniștiți de cursul vieții, pana când un tânăr de 20 de ani si-a făcut apariția brusc în fata magazinului, a pus mana pe o bicicleta si a încercat sa se facă nevăzut.

Ochiul ager al vânzătoarei din magazin l-a văzut si l-a întrebat ce dorește. Fără să răspundă, acesta i-a aplicat femeii un pumn in fata, mai ceva ca pe ringul de box, după care fugit cu bicicleta. Plina de sânge, femeia a intrat dezorientata in magazin, cerând ajutorul clienților.

Cei câțiva tineri care se aflau înauntru, au plecat în urmărirea atacatorului. L-au ajuns in apropierea blocurilor de locuințe din centrul localitatii, moment în care acesta a abandonat bicicleta, luând-o la fuga si pierzându-se în adâncul nopții.

Tinerii au recuperat bicicleta si i-au adus-o proprietarei. La scurt timp a fost alertata și politia prin Serviciul 112.

Pana la sosirea echipajului de poliție, doi tineri din Smeeni, auzind cele petrecute, au plecat cu un autoturism in căutarea individului. Nu mare a fost surpriza ca la 10 minute sa il și găsească, undeva la marginea localitatii, făcând cu mana la ocazie.

Tânărul a spus ca se numește Manole Tudor, ar fi originar dintr-o localitate din județul Ialomița, era in Smeeni in trecere, venind de la o stână dintr-o localitate învecinata, acolo unde se certase cu ciobanii pentru ca nu fusese plătit pentru muncile prestate. Încerca sa ajungă in satul Albești în căutarea unui loc de munca la o alta stana. In periplul sau haotic prin localitate, s-a gândit ca ar fi mai ușor sa ajungă la destinație cu o bicicleta, pe care ar fi putut-o lua simplu (credea el) de la magazinul cu pricina.

In așteptarea polițiștilor, tânărul a fost dus la primăria din Smeeni, acolo unde a recunoscut ca a încercat sa fure bicicleta si ca a lovit vânzătoarea.

Polițiștii l-au preluat imediat si l-au dus la sediul Secției de politie din Smeeni, pentru declarații si stabilirea exacta a împrejurărilor producerii evenimentelor.

Deși regreta cele făcute si in funcție de gravitatea faptelor sale tânărul isi risca acum libertatea. Pentru ce? Pentru tâlhărie și vătămare corporală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.