Acasă Din comuna (Video) Incendiu cu țipete și bătaie între două femei în satul Albești,...

(Video) Incendiu cu țipete și bătaie între două femei în satul Albești, Smeeni

4164
1

Liniștea nopții locuitorilor din satul Albești, comuna Smeeni a fost tulburată vineri după orele 22:00, de un incendiu izbucnit în gospodăria unei localnice, mai precis într-o bucătărie de vară. Păgubita este convinsă că focul a fost pus de cumnata ei, asupra căreia s-a năpustit cu pumnii şi picioarele într-un moment de furie.

Vecinii au fost alertaţi de flăcările care se ridicaseră la câţiva metri în aer şi de țipetele femeii care până de curând a locuit în bucătăria mistuită acum de incendiu.

În scurt timp a sosit la faţa locului şi autospeciala de stingere a incendiilor de la Primăria din Smeeni. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul în câteva zeci de minute.

Focul a mistuit întreaga bucătărie, unde se aflau hainele şi actele femeii care a locuit în anexă până în urmă cu câteva săptămâni.

Proprietara bucătăriei incendiate îşi acuză acum cumnata, cea care locuieşte în casa din vecinătatea bucătăriei, aflată la momentul incendiului într-o avansată stare de ebrietate, cum că a pus focul intenţionat. Cele două sunt în conflict de mai mult timp, din cauza drepturilor succesorale.

După ce incendiul a fost lichidat, conflictul s-a mutat pe stradă, acolo unde cele două s-au încăierat în văzul vecinilor. Doar intervenția celor de la primărie şi a rudelor celor două a stopat păruiala dintre cumnate.

Incendiile in prag de iarna sunt frecvente in localitatea Smeeni, cele mai multe fiind produse la sobele aflate în interiorul locuințelor, care fie nu sunt supravegheate, fie nu mai sunt curățate de mult timp.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here