Acasă Evenimente (Video) Agitație mare în miez de noapte în centrul Smeeni-ului, după ce...

(Video) Agitație mare în miez de noapte în centrul Smeeni-ului, după ce un tânăr cu probleme psihice ar fi fost văzut cu un cuțit în dreptul unei farmacii

972
0

Un mesaj pe o rețea de socializare din Smeeni a provocat mare agitație în rândul mai multor tineri strânși sâmbătă, după miezul nopții în centrul localității.

Mesajul, însoțit mai apoi de o poză cu un cuțit, dar și un filmuleț cu agitația din fața unei farmaciii, anunța că tânărul cu probleme psihice, care a spart tavanul farmaciei din localitate în urma cu câteva săptămâni, (vezi aici detaliile) a fost văzut din nou în preajma aceleași farmacii, de această dată având asupra sa și un cuțit.

Martorii spun ca tânărul, care nu este recunoscut ca ar fi violent, se plimba prin fața unității cu cuțitul in mână. Unii spuneau ca acesta s-ar ascunde din nou în podul farmaciei, alții că s-a făcut nevăzut în noapte, luând-o la fugă pe una dintre străzile din localitate.

Mesajul, care anunța prezenta sa acolo, s-a răspândit repede în localitate, iar la fața locului în scurt timp și-a făcut apariția și un echipaj de politie, precum și mama tânărului care a observat într-un târziu dispariția fiului ei.

Polițiștii au scotocit împrejurimile farmaciei preț de câteva minute în căutarea lui Dragomir Gheorghe (zis George), însă nici urmă de prezența sa acolo.

Mama tânărului de 24 de ani, în grija căruia acesta se se află, spune ca el urmează un tratament recomandat de un medic psihiatru din Buzău, ca nu este recunoscut ca având un comportament violent, doar că are momente în care pur și simplu dispare de la domiciliu.

Ultima data George a spart cu o șurubelniță, în plină zi tavanul unei  farmacii din Smeeni, băgând în sperieți farmacistele, care au fost nevoite să anunțe poliția.

Nefiind cunoscut ca o persoana violentă, George a ajuns atunci în grija familiei, care s-a angajat că va avea grijă de el.

Mama acestuia a promis să îl interneze într-o unitate medicală, care se ocupa cu tratarea persoanelor cu probleme psihice, după ce cu ajutorul angajaților de la asistența sociala de pe lângă Primăria Smeeni, acesta ar urma ca de la 1 august să fie înscris în sistemul asigurărilor de sănătate.

Până atunci, deocamdată, cel puțin în noaptea de sâmbăta spre duminică, George a fost dat dispărut în localitate, fiind căutat atât de familie, cât si de organele de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here